Avbytare: Fredrik Odell, Ali Adigüzel, Rickard Andersson, Carl Odell och Simon Johansson (mv).

Oliver Oliveros ut - Rickard Andersson in 70 min
Vasko Mitrovic ut - Ali Adigüzel in 74 min
Johan Hellström ut - Carl Odell in 81 min

MATCHKOMMENTARER
I omgång 7 fick ÖT Smygehuk äntligen spela hemma på Smygehamns IP för första gången i år. Nu har planen hämtat sig efter fågelinvasionen i våras där fåglarna rev upp stora delar av planen. ÖT Smygehuk hade inför matchen häng på toppen medan Skabersjö parkerade på en nästsistaplats med endast 3 inspelade poäng. I den 10:e minuten gör Oliver Wilson 1-0 framspelad av Oliver Oliveros. Detta var Olivers 2:a seriemål i år. ÖT Smygehuk kontrollerar spelet i den första halvleken utan att lyckas göra ytterliggare mål så första halvlek slutar med en 1-0 ledning för hemmalaget. I den 46:e minuten för Johan Hellström 2-0 framspelad av Oliver Oliveros. Detta var Johans 5:e seriemål i år. I den 63:e minuten avgör Johan Hellström matchen med sitt 3-0 mål framspelad av Carl Mattsson. Detta var Johans 6:e seriemål i år. I den 67:e minuten byts Sebastian Lindahl ut och in kommer Fredrik Odell. I den 70:e minuten byts Oliver Oliveros ut och in kommer Rickard Andersson. I den 74:e minuten byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Ali Adigüzel. I den 79:e minuten reducerar Skabersjö till 3-1. I den 81:a minuten byts Johan Hellström ut och in kommer Carl Odell. ÖT Smygehuk håller undan och vinner med 3-1. I och med segern ligger ÖT Smygehuk trea i serien endast 1 poäng efter ledande Limhamns FF. I nästa match väntar Limhamns FF på lördagen den 24:e maj klockan 12:30 på Limhamns IP.